Välj en sida

Byggfirma Alingsås

Välkommen till Bb Eliten – din lokala byggfirma i Alingsås

En erfaren byggfirma för dig i Alingsås

Bb Eliten AB är en erfaren och pålitlig byggfirma som har en bred kompetens inom byggbranschen. Vi finns till för dig i Alingsås, läs mer om oss här. Här finns skickliga hantverkare som är väl utrustade för att hantera de flesta projekt, oavsett om det handlar om mindre reparationer och underhållsarbete eller större byggprojekt. Vi lägger stor vikt vid att lyssna på kundernas behov och önskemål, och arbetar sedan tillsammans med dem för att hitta den bästa lösningen för deras projekt.

Gratis offert

Det ska vara tryggt när man väljer att anlita oss, och en del i den tryggheten är att man på förhand vet vad det kommer att kosta. Är du intresserad av att vända dig till oss så erbjuder vi dig en offert som inte kostar någonting. Du kan sedan i lugn och ro fundera på kostnadsförslaget och om du vill gå vidare och anställa oss eller inte.

Våra tjänster

Vi är en mångsidig byggfirma som erbjuder våra tjänster i Alingsås. Här arbetar vi med det mesta inom hantverk och renoveringar. Vår expertis inom kakel och klinkers gör att vi kan genomföra köks- och badrumsrenoveringar med kvalitativa och hållbara resultat. I vårt arbete är vi flexibla och vi ser till att anpassa allt arbete för att kunna leverera resultat som kunden i fråga blir nöjd över.

Tidigare projekt

Under våra år i branschen har vi arbetat aktivt med olika byggprojekt, däribland  snickeriarbeten, renoveringar och plattsättningar. Därmed har vi även många nöjda kunder i bagaget. I vårt galleri ser du tidigare arbeten som vi utfört.

Kontakta oss

Kontaktformulär
reCAPTCHA

Bb Eliten AB

HOVGÅRDSVÄGEN 44B
443 45 Sjövik

info@bbeliten.se