Välj en sida

Bb Eliten

Tjänster

Bb Eliten AB är en byggfirma som specialiserat sig på badrumsrenoveringar och köksrenoveringar samt hantverk och plattsättning. Vår erfarenhet och expertis inom dessa områden gör oss till en pålitlig partner inom renoveringstjänster. Vi åtar oss små uppdrag såväl som mer omfattande arbeten, vi anpassar oss efter den hjälpen just du behöver.

Badrums­renoveringar

Vi vet att badrumsrenoveringar kan vara en stressig process, därför är vi är här för att hjälpa dig med arbetet. Vi tar hand om allt, från att skapa en design som passar dina behov till plattsättning till att installera allt från dusch och badkar till belysning. Vi arbetar alltid med högkvalitativa material och verktyg för att se till att resultatet blir både vackert och hållbart.

Köks­renoveringar

Bb Eliten AB är din partner för att skapa ett fantastiskt kök som passar just dig. Vi erbjuder heltäckande hjälp med köksrenoveringar, inklusive rådgivning, planering, design, installation och avslutande arbeten. Vi har den erfarenhet och expertis som krävs för att planera och genomföra en köksrenovering som ökar värdet på ditt hem och gör ditt liv enklare och mer bekvämt.

Kakel & Klinkers

Vi är dina experter inom kakel och klinkers. Här får du den hjälpen du behöver med plattsättning. Vi har de rätta teknikerna och den kompetensen som behövs för att kunna erbjuda högkvalitativt arbete, vi skapar en finish som verkligen utmärker sig. 

Hantverk

Vårt team av erfarna hantverkare har expertis inom allt från snickeri till renovering och installation. Vänder du dig till oss kan du förvänta dig experthjälp utifrån dina önskemål och behov. Vi arbetar med ambitionen att leverera ett högkvalitativt resultat som du blir nöjd över.

Kontakta oss

Kontaktformulär
reCAPTCHA

Bb Eliten AB

HOVGÅRDSVÄGEN 44B
443 45 Sjövik

info@bbeliten.se